12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010

Στο σημερινό φύλλο η εφημερίδα ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ δημοσιεύει στη στήλη « Ο Δημήτρης Ρίζος Αποκαλύπτει, Σχολιάζει και... Λοιδορεί», ένα ενδιαφέρον άρθρο για τη Μακεδονία και τους Μακεδόνες, το οποίο ο «Μακεδνός» ευχαρίστως αναδημοσιεύει. Τίτλος του άρθρου: «Διόρισαν πρόεδρο της ΔΕΘ… Σκοπιανό!!!». Απολαύστε το κείμενο:



ΠΕΡΑΣΕ μια εβδομάδα από τότε που η στήλη αποκάλυπτε ότι η… αγαθιάρα κυβέρνηση του Γιωργάκη, αφού έψαξε όλη την Ελλάδα, βρήκε και διόρισε πρόεδρο της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) έναν… Σκοπιανό!!! Που δηλώνει μάλιστα… «Ελληνόφωνος».
Απίστευτο; Και όμως αληθινό… Πρόεδρο της ΔΕΘ τοποθέτησαν κάποιον Γ. Κωνσταντίνου, ο οποίος αυτοαποκαλείται… «Ευρωπαίος Ελληνόφωνος» και δηλώνει ότι είναι αναφαίρετο δικαίωμά του να υποστηρίζει τις σκοπιανές θέσεις!.. Συμμετείχε μάλιστα πρόσφατα στην παρουσίαση ενός ψευδεπίγραφου «Μακεδονικού Αναγνωστικού»!!!
***
Περίμενα λοιπόν να πανικοβληθεί το ΠΑΣΟΚ, να αναγνωρίσει την γκάφα του και να στείλει τον… Ελληνόφωνο για βρούβες στα Σκόπια!
Ουδείς όμως τον κούνησε από τη θέση του…
…Και από χθες όλες οι μεγάλες εφημερίδες είχαν το απίστευτο θέμα πρωτοσέλιδο!..
***
ΑΔΥΝΑΤΩ να πιστέψω ότι αυτή η τοποθέτηση του «Σκοπιανού» στην πιο ευαίσθητη και αντιπροσωπευτική θέση της Μακεδονικής Πρωτεύουσας έγινε συνειδητά!.. Ούτε ως ανέκδοτο θα μπορούσε να ακουστεί!..
…Και απορώ γιατί οι εθνικά ευαίσθητοι Θεσσαλονικείς δεν έβαλαν ακόμα μπουρλότο και στη ΔΕΘ και στον Ελληνόφωνο Σκοπιανό…
Προφανώς ούτε τα «καρντάσια» πίστεψαν ότι ελληνική κυβέρνηση θα τολμούσε μια τέτοια πράξη!..
***
ΑΛΛΑ ούτε την Αντιπολίτευση είδαμε να συγκινείται και να οργίζεται…
Τι άραγε κρύβεται πίσω από αυτή την απίστευτη, ανθελληνική και… βλακώδη πράξη της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ;