14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012

Η «ΝΕΑ ΦΙΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ
ΤΗΝ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟ   ΚΥΡΙΑ  ΜΕΡΚΕΛ!

Μια «Νέα Φιλική Εταιρεία», όπως αυτοαποκαλείται, η οποία υποστηρίζει ότι εκπροσωπεί 8.500 Ελληνες που μένουν και εργάζονται σε χώρες του εξωτερικού, ανακαλύψαμε στο διαδίκτυο. Οι Έλληνες αυτοί απηύθυναν μια... φαρμακερή επιστολή στην καγκελάριο της Γερμανίας κυρία Μέρκελ, με 18 κρίσιμα και σημαντικά ερωτήματα.
Στην επιστολή γίνονται τολμηρές υπαινικτικές αναφορές και προσάπτονται κατηγορίες κατά των γερμανικών κυβερνήσεων για οικονομικά σκάνδαλα, δωροδοκίες και εκβιασμούς μέχρι και σήμερα.
«Αν δεν θυμάστε κάτι, κυρία Μέρκελ, δεν πειράζει, θα σας βοηθήσουμε εμείς. Διαθέτουμε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία για τόπο, χρόνο, τραπεζικούς λογαριασμούς και διαπλεκόμενα πρόσωπα μέχρι και για τα εσώρουχα που φορούσαν» προλογίζεται στη μακροσκελή επιστολή, που αναρτήθηκε κλαι στο διαδίκτυο, από όπου και την «αλιεύσαμε». Το 14ο ερώτημα αναφέρεται στα Σκόπια και για αυτό το αναδημοσιεύουμε:

14 ΑΛΗΘΕΥΕΙ, κυρία Μέρκελ, ότι η κυβέρνηση σας
επινόησε,
χρηματοδότησε
και υποστήριξε
την προσφυγή  της κυβέρνησης των Σκοπίων στο δικαστήριο της Χάγης;

Αν αληθεύει αυτό που αναφέρει η «Νέα Φιλική Εταιρεία», καταλαβαίνουμε όλοι πού βρήκαν το θράσος οι Σκοπιανοί να καταγγείλουν την Ελλάδα στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης και γιατί εξεδόθη η απόφαση που... καταδικάζει τη χώρα μας...